Novinky
08.09.2022
Poštovné do SR - LEVNĚJŠÍ
Pro SR zákazníky PPL Výdejní místa za 5,-EUR nebo ZDARMA u zásilek nad 165,-EUR. číst celé
21.06.2022
100% přírodní HEDVÁBÍ - ATEST
Naše hedvábí získalo ATEST z TZÚ Brno - více najdete v sekci Hedvábí. číst celé
23.11.0021
NOHY K TIFFANY LAMPÁM - DOSKLADNĚNY
Nové nohy k Tiffany lampám z hliníku - najdete v sekci "TIFFANY - VÝROBA LAMP" číst celé
Zobrazit všechny novinky

We speak ENGLISH

EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish
  1. Úvod
  2. Souhlas se ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro účely rozesílky e-mailových zpravodajů
Souhlas se ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro účely rozesílky e-mailových zpravodajů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě MARKÉTA LUKÁČOVÁ, se sídlem Martinelliho 271/3, 190 16, Praha 9 - Koloděje, IČ 68885636, zapsaná u Živnostenského úřadu Městské části Praha 21 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelemzařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení a to po dobu 3 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

VÝTVARNÉ POTŘEBY a KURZY

Martinelliho 271/3

190 16, Praha 9 - Koloděje, ČR

Kontakty
Markéta Lukáčová
Markéta Lukáčová
(Po-Pá 9-16)
© Markéta Lukáčová, 2001-2022