Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu a analytické účely využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

We speak ENGLISH

EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

NOVINKY

arr3DOVOLENÁV termínu 6.-14.8. bude Eshop uzavřen. Zásilky budou expedovány následně po tomto... arr3100% přírodní HEDVÁBÍ - ATEST20.6.22 - Naše hedvábí získalo ATEST z TZÚ Brno - více najdete v sekci Hedvábí.... arr3NOHY K TIFFANY LAMPÁM - DOSKLADNĚNY23.11.21 - Nové nohy k Tiffany lampám z hliníku - najdete v sekci "TIFFANY - VÝROBA LAMP"... arr3PARNÍ BARVY HDupont22.5.17 - Naskladněn nový typ profesionálních parních barev na hedvábí HDupont.... arr3KURZY - Akreditace MŠMT1.12.16 - Všechny naše kurzy právě získaly AKREDITACI MŠMT. Na vyžádání vystavíme osvědčení o jejich... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA14.11.16 - Nově nabízíme POŠTOVNÉ ZDARMA pro ČR zásilky nad 4 000,-Kč (vč. DPH) do 25kg. Poštovné... arr3Máme svůj YOUTUBE kanál8.11.16 - Zatím starší videa a postupně i nové návody najdete na našem novém YOUTUBE kanále.... arr3Dovážíme hedvábí - máme NOVÉ NIŽŠÍ CENY !!20.4.16. Kompletní hedvábný sortiment přímo od výrobce postupně naskladníme i dle Vašich požadavků.... arr3Měděný pocínovaný drát - LEVNĚJŠÍ !15.4.16 - Nově v návinech 10m a levněji...... arr3Připravujeme nové stránky s E-shopem16.6.15 - Oficiálně vše spustíme k 30.8.... :-)...

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 490,00 Kč (19,11 EUR)
Cena 69,00 Kč (2,69 EUR)

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů