We speak ENGLISH

EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

NOVINKY

arr3Skla SPECTRUM18.4.18 - Většina barev opál a polotransparent byla doplněna do našeho E-shopu a jsou opět k... arr3NOHY K TIFFANY LAMPÁM od výrobce - NASKLADNĚNY12.6.17 - Nabídku nových noh najdete v sekci "TIFFANY - VÝROBA LAMP"... arr3PARNÍ BARVY HDupont22.5.17 - Naskladněn nový typ profesionálních parních barev na hedvábí HDupont.... arr3KURZY - Akreditace MŠMT1.12.16 - Všechny naše kurzy právě získaly AKREDITACI MŠMT. Nabídku budeme postupně rozšiřovat.. Na... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA14.11.16 - Nově nabízíme POŠTOVNÉ ZDARMA pro ČR zásilky nad 4 000,-Kč (vč. DPH) do 30kg. Poštovné... arr3Máme svůj YOUTUBE kanál8.11.16 - Zatím starší videa a postupně i nové návody najdete na našem novém YOUTUBE kanále.... arr3NOVÝ RÁM na HEDVÁBÍ15.10.16 - V E-shopu - Univerzální systém trubek a spojek SILKY pro pohodlné a pevné vypínání... arr3Dovážíme hedvábí - máme NOVÉ NIŽŠÍ CENY !!20.4.16. Kompletní hedvábný sortiment přímo od výrobce postupně naskladníme i dle Vašich požadavků.... arr3Měděný pocínovaný drát - LEVNĚJŠÍ !15.4.16 - Nově v návinech 10m a levněji...... arr3Připravujeme nové stránky s E-shopem16.6.15 - Oficiálně vše spustíme k 30.8.... :-)...

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 340,00 Kč (13,43 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů